BMI Bosna i Hercegovina | Isovill P-4-B
15734
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15734,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Isovill P-4-B

Isovill P-4-B sa uloškom od poliesterskog filca sa gornje strane koristi se za izolaciju ispod valjanog asfalta. Odgovara zahtjevima za izolacije mostova i izolacije trakama sa polimerbitumenskim. Trajni kvalitet trake potvrđuje stroga unutrašnja i spoljna kontrola. Postupak izrade i sopstvena kontrola certifikovani su prema standardu EN ISO 9001.

 

Isovill P-4-B ističe se visokom smicajnom čvrstoćom, izvanrednim prianjanjem na površinu i dobrom sposobnošću premošćavanja pukotina. Uložak od poliesterskog filca s gornje strane onemogućuje upijanje trake u zaštitni sloj valjanog asfalta i štiti od probijanja izolacije.

 

Isovill P-4-B koristi se kao gornji sloj u cjelokupnom industrijskom građevinarstvu sa zaštitnim slojevima od vrućih smjesa materijala, a prije svega u podzemnim garažama, na parking prostorima, ali takođe i na mostovima i kao izolacioni sloj u tunelima i drugim koritastim konstrukcijama. Ljepljenje se izvodi zavarivanjem punom površinom.