Monarplan G
15784
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15784,bridge-core-2.7.6,qi-addons-for-elementor-1.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17978

Monarplan G

Monarplan G je hidroizolaciona membrana izrađena od PVC materijala, sa uloškom od staklenih vlakana, što ovoj traci daje superiornu otporost na različita mehanička opterećenja. Prvenstvena primjena ovog proizvoda je kao hidroizolacioni međusloj, kod opterećenih krovnih sistema, ili zelenih krovova (krovnih bašta).

 

Prisustvo fungicida u smjesi same trake, omogućava da Monarplan G ima odličnu otpornost na prodor korijenja. Posebna hemijska formula dovodi do toga da, na mjestu kontakta, sam korijen prestaje da raste, ali bez bilo kojeg drugog negativnog efekta. Samim tim, biljka nastavlja neometano da raste, uz obezbijeđenu hidroizolaciju slojeva sistema koji su ispod Monraplan G membrane.