Wakaflex
15619
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15619,bridge-core-2.7.6,qi-addons-for-elementor-1.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17978

Wakaflex

Wakaflex je unverzalan proizvod za sve opšave i priključke na zidovima, dimnjacima, krovnim kućicama (badžama) kao i za sve ostale vrste priključaka na krovu. Wakaflex se postavlja i obrađuje uobičajenim alatima. Zahvaljujući integriranoj aluminijskoj rešetki lako se oblikuje i prilagođava krovnim površinama. Oblika dan prilikom postavljanja trajno se zadržava.

 

Zahvaljujući samoljepljivoj karakteristici materijala otpadaju dodatno lemljenje ili mukotrpno ljepljenje. Njegov zabrtvljeni rub osigurava visoku zaštitu od kiše, snijega i prašine. Wakaflex se može koristiti za sve vrste profiliranih i ravnih pokrovnih materijala.

 

Kod ulaznih zidova potrebno je opšav osigurati waka letvicom i K- masom za dihtovanje. Waka letvica se lagano montira zahvaljujući štancama koje se lako uklanjaju alatom i na koje se pričvršćuju tiple, a zbog obostrano obojene presvlake može se prema želji koristiti u crvenoj i smeđoj boji.

Wakaflex

Materijal: poliizobutilen visoke kvalitete i postojane boje s integrisanom aluminijskom rešetkom
Boje: crvena, smeđa
Primjena: za sve modele crijepa
Širina: elementa 28 cm
Dužina: rola 5 m
Težina: cca. 4,25 kg
Termopostojanost: -40° do + 100° prema normi DIN 52133
UV-postojanost prema normi DIN 16726

 

Waka letvica

Materijal: zapečeno lakirani aluminij visoke kvalitete
Boje: crvena, crna (lice i naličje)
Visina: elementa 8,0 cm
Dužina: elementa 240 cm
Štance: u razmacima od 20 cm, ø 6 mm