Sintetički proizvodi
15791
page-template-default,page,page-id-15791,bridge-core-2.7.6,qi-addons-for-elementor-1.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17978
 

Monarplan (PVC) hidroizolacione trake

Monarplan krovne membrane se u proizvodnom programu Grupacije ICOPAL nalaze preko 30 godina. Bilo da je u pitanju stambeni i komercijalni, privatni ili javni objekat, Monarplan pružaju fleksibilno, lagano i pouzdano hidroizolaciono rješenje.

 

Monarplan je membrana izrađena od PVC (Poli-Vinil Hlorida) i kao takva pruža dobar odnos odličnih mehaničkih karakteristika i izdržljivosti. Samim tim, pogodna je i za izgradnju novih objekata, kao i popravku dotrajalih starih hidroizolacija.

 

Sve Monarplan membrane posjeduju ojačanje u vidu uloška, što im daje izuzetnu otpornost na mehanička opterećenja.

Monarfin (FPO)

Monarfin FPO membrane izrađene su od fleksibilnih poliolefina. Kompatibilne su sa svim uobičajenim materijalima za krov (bitumen, polistirl, EPDM) te pogodne za ravne i kose krovove bilo da je riječ o novogradnji ili sanaciji postojećeg objekta.

 

Materijal koji ne šteti okolini, izvrsne karakteristike proizvoda kao i različiti načini polaganja ( mehanički pričvršćeno ili slobodno položeno) Vašem projektu pružaju potpuno nove mogućnosti slobode planiranja konstrukcije krova.

 

Postavljanje Monarfin membrane je brzo i ekonomično. Monarfin membrane ne sadrže omekšivače ili halogene materije tako da ih je moguće i reciklirati.

  • All
  • Sve
  • Monarplan (PVC) hidroizolacione trake
  • Monarfin (FPO)
+
Monarplan (PVC) hidroizolacione trake, Sintetički proizvodi, Sve
+
Monarplan (PVC) hidroizolacione trake, Sintetički proizvodi, Sve
+
Monarplan (PVC) hidroizolacione trake, Sintetički proizvodi, Sve